Известие

Collapse
No announcement yet.

проблем след смяна на съединител

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• проблем след смяна на съединител

Здравейте, вчера смених съединител-комплект Валео и двете помпи. Маховика се оказа здрав, няма луфтове. Днес се появи едно странно присвирване при потегляне. Някъде в средата на хода на педала точно при пълното зацепване свирва, много рядко го прави на втора. Иначе съединителя си работи добре. Ако някой се е сблъсквал с подобен проблем или има идея защо се получава така, моля да сподели. Колата е Алфа 147 жтдм 88кв
    Alfa Romeo 147 JTDm

Първоначално публикувано от wazmo Покажи съобщение
    Здравейте, вчера смених съединител-комплект Валео и двете помпи. Маховика се оказа здрав, няма луфтове. Днес се появи едно странно присвирване при потегляне. Някъде в средата на хода на педала точно при пълното зацепване свирва, много рядко го прави на втора. Иначе съединителя си работи добре. Ако някой се е сблъсквал с подобен проблем или има идея защо се получава така, моля да сподели. Колата е Алфа 147 жтдм 88кв
    Моя след същите интервенции свири около 500 км градско и спря. Първо реших, че ми свири ремъка , не е страшно, после няма проблеми, работи идеално.
    Свиреше здраво и на първа и на втора.
    Last edited by lordliness; d.m.y г., 20:25.
    Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

эоох

и аз имам такъв проблем но аз не съм го сменял от място като дам газ пали гумите но ако е на баир нагоре се чува това присвирване не знам от какво е

---------- Post added at 22:42 ---------- Previous post was at 22:37 ----------

гледах в 1 сайт може да е от много работи има някакви помпи на съединитела или вилка датчик или а помпите май са 2 горна и долна ако някой може да каже от какво е да заповяда
      алфа ромео 156 тс

Comment

След около 200км градско, от вчера присвирването изчезна, сега всичко е наред. Така и не разбрах защо присвирваше
        Alfa Romeo 147 JTDm

Comment

Имало е да се понамести малко колега при мене след смяна леко приплъзваше за около 200км. и сега след 400км. е перфектен.
          Alfa Romeo 147 1.9 JTD 115 к.с. + remap + straight pipe ~ 150к.с.

Comment

Working...
          X